Seemotoapteekeille lämpötilavalvonta

Seemoto-olosuhdevalvonta käyttöön. Tutustu kaksi kuukautta veloituksetta.

Seemoto-olosuhdevalvonta tarjous Apteekeille voimassa toistaiseksi!

Apteekeilla on nyt mahdollisuus kokeilla veloituksetta Seemoto-olosuhdevalvontaa kahden kuukauden ajan. Pyydä olosuhdevalvonta-tarjous alla olevalla lomakkeella. Mikäli et olisi tyytyväinen, palautat laitteet meille testausjakson päättyessä, etkä maksa kokeilusta mitään.

Mikäli otat Seemoton olosuhdevalvonnan käyttöön, on sopimus toistaiseksi voimassaoleva ja voit päättää sen myöhemmin, ainoastaan yhden kuukauden irtisanomisajalla. Ota Seemoto-olosuhdevalvonta käyttöön tutustumalla ensin kaksi kuukautta veloituksetta!

Seemoton edut

Apteekkien omavalvonta on kustannustehokasta hoitaa Seemoton avulla. Seemoto täyttää kaikki lääkkeiden lämpötilaseurannalle annetut vaatimukset ja sisältää ratkaisut sekä lääkkeiden lämpötilaseurantaan että lääkekuljetusten seurantaan. Lääkkeiden lämpötilaseurannan avainlaitteena toimii Seemoto TS-anturi, kun taas lääkekuljetusten seuranta hoituu Seemoton lämpötilaloggerin kautta. 


Valitessasi Seemoto olosuhdevalvonnan, on Seemoton suomenkielinen tukitiimi palveluksessasi. Seemoto on rakennettu apteekkien tarpeita silmällä pitäen, ja järjestelmään luottaa jo yli 400 apteekkia Suomessa.Seemoto yhteystiedot 

Langaton olosuhdevalvonta lämpötila-anturi TS apteekin omavalvontaan

Langaton Seemoto TS-anturi  

Olosuhdevalvonta seurannan avainlaitteena toimii Seemoto TS langaton lämpötila-anturi