• Seemoton langaton lämpötila-anturi mittaa automaattisesti 

    Seemoto mittaa automaattisesti lämpötilan lääkkeiden säilytyksessäSeemoto-lämpötilaseurantapalveluun sisältyy pilvipalvelu, langaton tukiasema, langattomat lämpötila-anturit ja asiakastuki. Tuote soveltuu kaikkeen apteekin lääkkeiden säilytys / varastointi aikaiseen lämpötilaseurantaan. Lämpötilaseuranta toimii myymälätilassa, reseptilaatikoissa, lääkeroboteissa, viileäkaapeissa ja jääkaapeissa. Jos tarpeen, se voidaan sijoittaa myös pakastimeen.
    Tutustu palveluun

Langaton lämpötila-anturi valvoo lääkkeiden säilytystä 

Seemoto langaton lämpötila-anturi soveltuu kaikkiin apteekin lääkkeiden säilytyksen ja varastoinnin aikaiseen lämpötilan seurantaan. Lämpötila-anturi toimii myymälätilassa, reseptilaatikoissa, lääkeroboteissa, viileäkaapeissa ja jääkaapeissa. Tarvittaessa se voidaan sijoittaa myös pakastimeen.

Lämpötila-anturi ja seurantajärjestelmä 

Yleisimmin käytetty langaton TS-lämpötila-anturi (TS = Temperature Sensor) on pienikokoinen paristotoiminen laite. TS-anturi mittaa ainoastaan lämpötilaa ja se on rakenteeltaan täysin vesitiivis. Lämpötila-anturien mitat ovat seuraavat: 71 x 37 x 12 mm ilman taustalevyä ja taustalevyn kanssa 97 x 62 x12 mm.


Seemoto lämpötila anturi lääkkeiden säilytykseen

Langaton Seemoto TS-anturi

Seemoton langaton lämpötila-anturi on kuvassa ilman taustalevyä. Tällaisenaan laite ei ole aktivoitu, eikä siten mittaa lämpötiloja.

Seemoto lämpötila anturi lääkkeiden säilytykseen aktivoituna

Langaton Seemoto TS-anturi aktivoituna

Seemoton langaton lämpötila-anturi on kuvassa kiinnitettynä taustalevyynsä. Aktivoitu lämpötila-anturi mittaa ja lähettää lämpötilat 5 minuutin välein.

Saatavana on myös Seemoton langaton lämpötila-anturi, joka mittaa lämpötilan lisäksi myös suhteellista ilmankosteutta (THS = Temperature Humidity Sensor). Laite on lähes identtinen TS:ään verrattuna, paitsi että tyyppikilvessä on kerrottu tuotteen olevan THS ja lisäksi anturin takana on pienet tuuletusaukot, joiden kautta anturin ilmatila tuulettuu ja anturin piirilevyllä oleva kosteusanturi pääsee mittaamaan ulkoilman kosteutta.


Seemoto-anturit ovat toimitettaessa kalibroituja ja jokaisen laitteen mukana tulee kaksi vuotta voimassaoleva kalibrointitodistus.


Anturien mittaamat tiedot siirtyvät Seemoto-pilvipalveluun tukiasemalaitteen kautta. Tukiasema toimii joko matkapuhelinverkkoa tai apteekin Internet-yhteyttä hyödyntäen. Normaalisti yksi tukiasema riittää palvelemaan kaikki apteekin anturit. Tapauksissa, joissa apteekkitilat ovat kahdessa tasossa, voidaan tarvita oma tukiasema kumpaankin kerrokseen toimivien yhteyksien varmistamiseksi.


Seemoton langaton tukiasema on voidaan asentaa esimerkiksi pöytäpinnalle tai seinälle.

Seemoton WGW-tukiasema

Seemoton matkapuhelinverkossa toimiva WGW-tukiasema on pienikokoinen ja voidaan helposti asentaa esimerkiksi seinälle. Toimitetaan SIM-kortilla varustettuna ja käyttövalmiina. Jo asennettujen järjestelmien tukiasemat voivat ulkoasultaan poiketa oheisesta kuvasta. Tukiaseman mitat ovat 105 x 65 x 17 mm.

Seemoto EGW langaton tukiasema hyödyntää apteekin omaa Internet yhteyttä

Seemoton EGW-tukiasema

Seemoto EGW-tukiasema hyödyntää apteekin Internet yhteyttä. Laite voidaan kytkeä toimintaan kahdella eri tavalla: 1. Ethernet kaapeli kytketään suoraan apteekin tietoverkkoon tai 2. Laitteen yhdistetään apteekin WiFi-verkkoon. EGW-tukiasema voidaan sijoittaa pöydälle, kaapin päälle tai kiinnittää seinälle. Tukiaseman mitat ovat 132 x 115 x 27 mm.

Palvelun käyttö 

Seemoton lämpötila-anturien mittaustietoja tarkastellaan normaalilla Internet-selaimella helppokäyttöisestä palvelunäkymästä. Palveluun kirjaudutaan omilla käyttäjätunnuksilla. 


Seemoton monipuolisilla langaton lämpötila-anturi mittaus raporteilla voit mm. tutkia lämpötiloja halutulta aikaväliltä

Seemoton lämpötilaraportit

Seemoton monipuolisilla raporteilla voit tutkia lämpötiloja, hälytysraportteja, hälytyksiin liittyviä yksityiskohtia sekä toteutettuja korjaavia toimenpiteitä.

langaton lämpötila-anturi mittaus ja seuraaminen ja valvominen onnistuu mobiilisti kun lataat Seemoto sovelluksen.

Seemoton mobiilisovellus

Lämpötilojen seuraaminen ja valvominen onnistuu myös Apple ja Android älypuhelimella tai tabletilla, kun lataat Seemoto sovelluksen.

Lämpötila-anturien asennus ja järjestelmän käyttöönotto on helppoa 

Lämpötila mittaus onnistuu laadukkaasti Seemoto langaton lämpötila anturin avulla

Tilauksen jälkeen

  1. Seemoto-tiimi perustaa ja määrittelee palvelun valmiiksi Apteekkarin toiveiden mukaisesti
  2. Laitteet toimitetaan Asiakkaalle tarvittaessa jopa seuraavan arkipäivän aikana
  3. Järjestelmä on käyttövalmiina jopa alle puolen tunnin. Lämpötilan mittaaminen alkaa välittömästi laitteiden asennuksen jälkeen.
  4. Seemoto-tiimi tarkistaa etänä kaikki asennukset ja varmistaa laitteiden ja anturiverkon toimivuuden
  5. Seemoto-tiimi tukee Asiakasta mahdollisten ongelmatilanteden satuessa. Asiakaspalvelu tukee sekä suomeksi että tarvittaessa myös englanniksi