Seemotoapteekeille lämpötilavalvonta
 • Seemoto lämpötilan mittaus ja valvonta 

  Seemoto on langaton olosuhde- ja omavalvontajärjestelmä, joka täyttää kaikki lääkkeiden, laboratorionäytteiden ja elintarvikkeiden lämpötilamittausvaatimukset. Seemoton lämpötilamittaus         toimii automaattisesti, mikä vapauttaa henkilökunnan perinteisestä "kynä ja paperi" -seurannasta muihin tehtäviin.         Suomessa suunniteltuna ja valmistettuna Seemoto sopii erinomaisesti apteekkien lämpötilamittaukseen ja valvontaan.
  Tutustu palveluun

Mittauskohteet apteekissa

Seemoto-lämpötilamittausjärjestelmään kuuluvat haluttuihin mittauspisteisiin sijoitetut langattomat, paristotoimiset anturit, mittaustiedot automaattisesti välittävä tukiasema ja käyttäjätunnukset helppokäyttöiseen Internet-pohjaiseen palveluun. Apteekkiin asennettuun järjestelmään kuuluu yleisimmin yksi tukiasema ja anturit jää- ja viileäkaappeihin. Lisäksi tyypillisesti halutaan Seemoton huoneenlämpöanturit myös myymälätilaan, reseptilaatikostoon, varastoon ja lääkerobottiin. Monet asiakkaat ovat hankkineet Seemoton myös lääkekuljetusten lämpötilan valvontaan. Seemoto-järjestelmällä mittaaminen tapahtuu 5 minuutin välein automaattisesti ja luotettavasti vuorokauden ympäri.

Seemoto lämpötila anturi lääkkeiden säilytykseen

Lämpötilaseuranta  säilytys

Seemoto-järjestelmän avainlaitteena toimiva langaton lämpötila-anturi soveltuu kaikkiin apteekin lääkkeiden säilytyksen ja varastoinnin aikaiseen lämpötilaseurantaan. Se toimii mm. myymälätilassa, reseptilaatikoissa, lääkeroboteissa, viileäkaapeissa ja jääkaapeissa. Lämpötila-anturi voidaan tarvittaessa sijoittaa myös pakastimeen. Laitteen mitat ovat seuraavat: 71 x 37 x 12 mm ilman taustalevyä ja taustalevyn kanssa 97 x 62 x 12 mm.

Seemoto lämpötila anturi lääkkeiden kuljetukseen

Lämpötilaseuranta - kuljetus

Apteekissa olevien lääkkeiden lämpötilaseurannan lisäksi Seemoto-laitteilla voidaan seurata myös kuljetuslaatikoiden lämpötiloja matkan aikana apteekista asiakkaalle. Viiden minuutin välein lämpötilaa mittaava

Seemoto-lämpötilaloggeri (TS-logger) soveltuu erinomaisesti lääkekuljetusten seurantaan. Laitteen mitat ovat seuraavat: 71 x 37 x 12 mm ilman taustalevyä ja taustalevyn kanssa 97 x 62 x12 mm.

Kalibrointi varmistaa omavalvonnan toimivuuden

Kaikki Seemoto lämpötilamittausanturit kalibroidaan ennen toimitusta asiakkaalle. Seemoto lämpötila-anturin kalibrointi suoritetaan EN13486 standardin ja ilmankosteus ASTM E104-02 standardin mukaisesti. Voit hankkia vuosittaisen kalibroinnin heti tilauksen yhteydessä tai jälkikäteen lisäpalveluna. Kalibrointipalvelut >>  

GRAM lääke jääkaapit Seemoton kautta tilattuna

Lääkejääkaappi

Voit tilata kauttamme GRAM:n laajasta mallistosta parhaiten apteekeille lääkejääkaapiksi soveltuvat mallit.

Tilaa Seemoton kautta Sofrigam Initial -kylmälaukut

Lääkekylmälaukku

Voit nyt tilata meiltä Sofrigam Initial -kylmälaukut, jotka on optimoitu lääkkeiden ja muiden terveydenhuollon kuljetuksiin ja kuljetuksen aikaiseen lämpötilan hallintaan. Mukana toimitettavien kylmä- ja lämpöelementtien avulla on vaivatonta säädellä kuljetuksen lämpötilaa tarpeen mukaan.

Monipuolinen ja varmatoiminen lämpötila mittaus
Seemoto: monipuolinen ja varmatoiminen lämpötilahallinta

MONIPUOLINEN 

 • Varmatoiminen Seemoto soveltuu kaikkiin apteekin lääkesäilytyksiin ja -kuljetuksiin
 • Langaton Seemoto-anturi on pienikokoinen paristokäyttöinen laite
 • Seemotoon sisältyvät poikkeustilanteiden käsittely ja -raportit. Lämpötilaraportit säilyvät 5 vuoden ajalta.
Seemoto näyttää reaaliaikaisen lämpötila mittaus tilannetiedon Monipuolinen ja varmatoiminen
Seemoto: reaaliaikainen lämpötilaseuranta

REAALIAIKAINEN

 • Seemoto näyttää reaaliaikaisen tilannetiedon missä ja milloin vain
 • Hälytykset sähköpostilla tai tekstiviestillä lämpötilapoikkeamista
 • Kylmälaitteiden vikaantumisen ennakoiminen
Seemoto on selainpohjainen lämpötila mittaus palvelu eikä vaadi ohjelmistoa tietokoneelle
Seemoto: helppokäyttöinen lämpötilaseuranta

HELPPOKÄYTTÖINEN

 • Seemoto on selainpohjainen palvelu. Tietokoneelle ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoja
 • Helposti asennettava järjestelmä sisältää kalibroidut anturit ja tuen jaksottaisen varmistuksen toteuttamiselle
 • Seemoto säilyttää automaattisesti kaiken Fimean edellyttämän tiedon

  Uutuustuotteet

  Seemoto mittaa myös sisäilman laatu ominaisuuksia sekä apteekin kävijämäärät

  Seemotolla onnistuu lämpötilan lisäksi myös sisäilman laadun mittaaminen sekä apteekin kävijämäärien laskenta


  Seemoto-järjestelmä on laajennettavissa lisäanturoinnillla seuraavasti:

  • IAQS (Indoor Air Quality Sensor) mittalaite mittaa huonetilasta lämpötilan ja suhteellisen ilmankosteuden lisäksi hiilidioksidipitoisuuden, haihtuvat orgaaniset hiilivedyt (TVOC) sekä huoneilmassa olevien pienhiukkasten määrän (PM1.0, PM2.5, PM4 ja PM10).
  • PFC (People Flow Counter) anturin avulla voidaan seurata ja laskea tilaan saapuvien ja sieltä poistuvien henkilöiden lukumääriä.

  Edellä listatuista lisäpalveluista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme.

  Ota yhteyttä

  Järjestelmän toiminta 

  Seemoto-pilvipalvelun data sijaitsee suomalaisilla palvelimilla ja palvelun kautta löytyy vaivattomasti kaikki Fimea:n edellyttämä tieto. Varmatoimiset Seemoto-anturit toimitetaan sijoituspaikan lämpötilan mukaan kalibroituina. Jokaisen laitteen mukana tulee kaksi vuotta voimassaoleva kalibrointitodistus.


  Anturien mittaamat tiedot siirtyvät Seemoto-pilvipalveluun tukiasemalaitteen kautta. Tukiasema toimii joko matkapuhelinverkkoa tai apteekin Internet-yhteyttä hyödyntäen. Normaalisti yksi tukiasema riittää palvelemaan kaikki apteekin anturit. Tapauksissa, joissa apteekkitilat ovat kahdessa tasossa, voidaan tarvita oma tukiasema kumpaankin kerrokseen yhteyksien varmistamiseksi.