Seemoto tuotteet

Seemoto on langaton olosuhde- ja omavalvontajärjestelmä, joka täyttää kaikki lääkkeiden, laboratorionäytteiden ja elintarvikkeiden lämpötilaseurannalle annetut vaatimukset. Suomessa suunniteltuna ja valmistettuna se sopii erinomaisesti hoitamaan apteekkien automaattista lämpötilavalvontaa. Se vapauttaa henkilökunnan perinteisestä kynä-paperi seurannasta muihin tehtäviin.


Järjestelmään kuuluvat haluttuihin mittauspisteisiin sijoitetut, langattomat, paristotoimiset anturit, lämpötiloja välittävä tukiasema ja mittausten tarkasteluun Internet -selainpohjainen käyttöliittymä. Apteekkiin asennettuun järjestelmään kuuluu yleisimmin yksi tukiasema ja anturit jää- ja viileäkaappeihin. Lisäksi normaalisti halutaan Seemoton huoneenlämpöanturit myös myymälätilaan, reseptilaatikostoon, varastoon ja lääkerobottiin. Monet asiakkaat ovat hankkineet Seemoton myös lääkekuljetusten lämpötilaseurantaan.


Tarkempia tietoja tuotteistamme löydät seuraavilta alasivuilta:

Kauttamme saatavat muut tuotteet

Toimitamme apteekeille myös seuraavia tuotteita: GRAM kylmälaitteistoja sekä useiden valmistajien infonäytöjä ja -järjestelmiä. Tarkempia tietoja näistä kauttamme saatavista tuotteista löydät seuraavilta alasivuilta: